http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/126275/TE-Nikola-Tesla-ne-placa-nocni-rad
papani su napisali "nocni rad" ali nisu jedini koji ne znaju o cemu se radi. Zanimljivi su i komentari citalaca.
Imamo 8 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 8 Gosta
Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 148 dana Sre Okt 09, 2024 10:24 pm
Admin ::Eeeee kada bi to tako išlo i kada ne bi bilo cenzure!?Ostavih ja njima komentar i odgovor gde pojasnih gde je greška. Vidiš li ti taj komentar ispod tog teksta u Blicu?????
mada ne kapiram ni sam sebe kako sam ovo zamislio da ubacim u kontekst ovog postabingo ::ovde svi zaboravljamo jednu vaznu stvar kao sto su MUDA koja treba imati u odredjenim situacijama
Daci ::Ciji je ovo ustvari blog? Moj, tvoj ili njegov
Ali da se vratim na temu.Iz licnog iskustva znam da je prosto nemoguce izaci u medije kada se zoves Sindikat TENT-a ili Sindikat EPS-a. Sva vrata su vec unapred zatvorena. Pa videli ste i sami ko je dosao u Brgule da nas "slika" i nasu rec prenese javnosti.
Internet je buducnost. Ne bas odmah i sad ali tokom vremena zamenice sve pisane medije i TV, sto se sirenja informacija tice. Zato cuvajmo i razvijajmo ovu ideju (forum) kako bi nasa rec doprla u javnost.
Predsednik sindikata TENT-a Milovan Despotović kaže da je u ovoj firmi do sada samo dva do tri odsto radnika dobilo odštetu, a da su ostali spremni i da štrajkuju.
- Ako i dalje budu opstruirali uplate, mislim da će biti vrlo radikalnih zahvata. U krajnjem slučaju tolerisaćemo ih još nekoliko meseci - upozorava Despotović.
Daci ::
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/u_fokusu/story/141996/Radnicima+EPS+70+miliona+evra.html
Ne bih voleo da ova tema "padne u zaborav" zato i ponavljam link i ponavljacu ga sve dok se neke stvari ne rasciste. Ocigledno je da NEKO ZNA NESTO sto mi ostali ne znamo. Secam se sad i one Sipetove poruke da ce za 6m resiti pitanje 26%. Pozivam sve ucesnike ovog foruma da reaguju, makar i svojim komentarima a posebno KANDIDATE za buduci saziv sindikata. Sto se mene tice trebali bi da se negde okupimo (npr u prostorijama sindikata TENT-a) i zatrazimo od M. Despotovica pojasnjenje ove njegove izjave za PRESS.
I ja sam za to Buki da ih zatrpamo sa informacijamaBursac ::Daci ::Ciji je ovo ustvari blog? Moj, tvoj ili njegov
Ali da se vratim na temu.Iz licnog iskustva znam da je prosto nemoguce izaci u medije kada se zoves Sindikat TENT-a ili Sindikat EPS-a. Sva vrata su vec unapred zatvorena. Pa videli ste i sami ko je dosao u Brgule da nas "slika" i nasu rec prenese javnosti.
Internet je buducnost. Ne bas odmah i sad ali tokom vremena zamenice sve pisane medije i TV, sto se sirenja informacija tice. Zato cuvajmo i razvijajmo ovu ideju (forum) kako bi nasa rec doprla u javnost.
Ja se Daci potpuno slazem sa tobom i razumem da nam mediji nisu naklonjeni.
Pricamo o istoj stvari ali na razlicite nacine. Ti zastupas mirno resenje koje podrazumeva forum/blog/sajt gde ce ljudi naci sta ih interesuje, ako ih interesuje. Ja zastupam malo agresivnije resenje koje pored ovog gore navedenog podrazumeva spam kao osnovni vid borbe da se cuje nasa rec.
Pod spamom mislim na slanje svih bitnih informacija svakom mediju koji ima svoj mail, dok im ne dosadi ili dok se ne nadje neki ludak koji ce objaviti i nasu pricu
Inace ovaj forum bi po meni trebao da bude samo deo sajta na kom bi se nalazile sve informacije koje zelimo da prezentujemo medijima.
Zahtev sindikatu za wireless duz cele pruge ostaje
Andreja ::...inace jos nesto da znate da je isplata u Kostolcu za 26 posto isplacivana po presudama do trenutka dok MICA DESPOTOVIC nije dosao u Kostolac i zatrazio procenat za odrzavanje tad je stornirana svaka isplata do daljneg
ljubicic dragoslav ::...kad nam nasi sindikalci jos otkriju da se adv.kanc."naumovic,IVOSEVIC, I..."nalazi u sukobu interesa jer su u pojedinim slucajevima pred nekim sudovima poceli da zastupaju EPS,mnogo toga ce nam biti jasnije,no vreme ce dati odgovor na sve,jedini problem je sto nam nije saveznik.
Prosao Sale komentar u Press-u nema cenzure samo ko je lepsi....Admin ::Eeeee kada bi to tako išlo i kada ne bi bilo cenzure!?Ostavih ja njima komentar i odgovor gde pojasnih gde je greška. Vidiš li ti taj komentar ispod tog teksta u Blicu?????