Prevara tek treba da se desi. Podela novih koeficijenata je na pomolu. Zakon je jos na snazi bez obzira na presude.Restrukturiranje EPSa i TENTa ide ,koeficijenti posla onih koji po osnovu beneficija odlaze u penziju trebalo bi da ostanu u TENTu. E tu je trik pitanje kako ce se podeliti u sledecoj raspodeli a treba ispostovati 26%.Zato treba izabrati najbolje i stare i nove jer vremena mnogo nema. Posle toga sa ostalim smencima u TENTu krenuti da poslovodstvu dokazemo da nas moraju postovati i uvazavati jer zakon moraju postovati prvo oni koji su ga pisali ili prepisali od EU. Na kraju svi smo mi jednaki samo je neko malo jednakiji.
Zadnje teme
» Hakovan sstent.net
od saleAdmin Uto Jul 17, 2012 6:56 pm
» POZDRAV!!!!
od Baki 65 Čet Jun 14, 2012 12:40 pm
» POSLEDNjI POZDRAV
od sasakarson Uto Mar 06, 2012 9:41 pm
» predstavljanje
od sale66 Čet Feb 16, 2012 1:34 pm
» predstavljanje
od zoran radovanovic1 Uto Jan 24, 2012 7:13 pm
» predstavljanje
od awramm71 Pet Avg 05, 2011 3:50 pm
» Predstavljanje
od Macanaca Sub Jun 04, 2011 1:30 am
» Treba procitati...
od bobisha Sre Apr 06, 2011 5:18 pm
» damir661 - predstavljanje
od DEKI 357 Sre Mar 09, 2011 12:48 am
od saleAdmin Uto Jul 17, 2012 6:56 pm
» POZDRAV!!!!
od Baki 65 Čet Jun 14, 2012 12:40 pm
» POSLEDNjI POZDRAV
od sasakarson Uto Mar 06, 2012 9:41 pm
» predstavljanje
od sale66 Čet Feb 16, 2012 1:34 pm
» predstavljanje
od zoran radovanovic1 Uto Jan 24, 2012 7:13 pm
» predstavljanje
od awramm71 Pet Avg 05, 2011 3:50 pm
» Predstavljanje
od Macanaca Sub Jun 04, 2011 1:30 am
» Treba procitati...
od bobisha Sre Apr 06, 2011 5:18 pm
» damir661 - predstavljanje
od DEKI 357 Sre Mar 09, 2011 12:48 am
Facebook ŽT TENT
Ko je trenutno na forumu
Imamo 4 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 4 Gosta
Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 148 dana Sre Okt 09, 2024 10:24 pm
+2
Daci
Gaja
6 posters
Pazite prevara tek treba da se desi.
Gaja- Broj poruka : 31
Datum upisa : 08.11.2010
Godina : 45
Ко си бре ти? Дали изе тебе стоји: Шашић,Деспотовић,пословодство ПД-а,држава,Тикин,Љубичић или Удба? Пренеси моју поруку да могу да раде шта год им се прохте,док се избори не заврше и не победим! А онда иде следеће: Правим синдикалну организацију ЖТ ТЕНТ,и ОБЕЋАВАМ да ће почев од јануара кад смо изманипулисани од стране Деспотовића па до тог дана све да ПЛАТЕ И ТО ДЕБЕЛО!!!
Не покушавајте да манипулишете са железнчарима више нема назад.
ИДЕМО ДО КРАЈА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не занима нас ни одржавање ни остала смена у тенту, НИКО ко није у саставу ЖЕЛЕЗНИЧКОГ ТРАНСПОРТА!!!
Сами ћемо се изборити за наш статус,доста су се други борили,
а ви господо што се нас тиче ИДЕТЕ НИЗ ВОДУ!!!
Сетите се железнице само кад вам гори под ногама!
Слободно можете да изгорите, ми ћемо проћи без иједне опекотине,могу да се кладим у оба ока!!!
GOOD BAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не покушавајте да манипулишете са железнчарима више нема назад.
Не занима нас ни одржавање ни остала смена у тенту, НИКО ко није у саставу ЖЕЛЕЗНИЧКОГ ТРАНСПОРТА!!!
Сами ћемо се изборити за наш статус,доста су се други борили,
а ви господо што се нас тиче ИДЕТЕ НИЗ ВОДУ!!!
Сетите се железнице само кад вам гори под ногама!
Слободно можете да изгорите, ми ћемо проћи без иједне опекотине,могу да се кладим у оба ока!!!
GOOD BAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daci- Broj poruka : 133
Datum upisa : 25.10.2010
Dobro nam dosao Lemi. Doduse jedini Lemi koga ja znam je ovaj
Frontmen grupe Motorhead Pogledaj ovo:
http://zttent.formyjob.net/zeleo-bih-da-vam-saopstim-f4/da-se-zna-ko-smo-t43.htm#57
Mozes a i ne moras, na kraju krajeva nisi jedini. U svakom slucaju hvala na sugestijama i blagovremenom upozorenju, mada ja licno mislim da prevara traje vec 10 god. Nego da li bi mogao da nam pomognes malo oko ovih nasih bivsih, mislim ako znas nesto interesantno sto bi moglo da pomogne buducim glasacima. I nemoj da se plasis jer mi zeleznicari smo u sustini jako fini ljudi, samo je Gaja malo nervozan.
Frontmen grupe Motorhead Pogledaj ovo:
http://zttent.formyjob.net/zeleo-bih-da-vam-saopstim-f4/da-se-zna-ko-smo-t43.htm#57
Mozes a i ne moras, na kraju krajeva nisi jedini. U svakom slucaju hvala na sugestijama i blagovremenom upozorenju, mada ja licno mislim da prevara traje vec 10 god. Nego da li bi mogao da nam pomognes malo oko ovih nasih bivsih, mislim ako znas nesto interesantno sto bi moglo da pomogne buducim glasacima. I nemoj da se plasis jer mi zeleznicari smo u sustini jako fini ljudi, samo je Gaja malo nervozan.
Bursac- Broj poruka : 123
Datum upisa : 30.10.2010
Godina : 49
Lemi, jel to anagram od Mile?
Zasto imamo potrebu da stalno ulepsavamo stvari i da ih ne zovemo pravim imenom.
Nema tu nikakve prevare. Da bi neko nekoga prevario mora da bude pametniji, vestiji, brzi, ovde je u pitanju otimacina i demonstracija sile.
Policija je svoj problem izgleda resila
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=11&dd=11&nav_category=12&nav_id=471749
jedino ne znam da li su se varkali ili su odmerili ko je jaci
Zasto imamo potrebu da stalno ulepsavamo stvari i da ih ne zovemo pravim imenom.
Nema tu nikakve prevare. Da bi neko nekoga prevario mora da bude pametniji, vestiji, brzi, ovde je u pitanju otimacina i demonstracija sile.
Policija je svoj problem izgleda resila
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=11&dd=11&nav_category=12&nav_id=471749
jedino ne znam da li su se varkali ili su odmerili ko je jaci
Daci- Broj poruka : 133
Datum upisa : 25.10.2010
U ovoj temi cemo ostati kod domacih prevara a za one druge je otvorena tema Sindikalne vesti iz Srbije. Sto se tice predstavljanja, od toga dizem ruke. Ljudi iovako veoma slabo ili nikako daju svoje komentare i pod nekim izmisljenim imenima.
DEKI 357- Broj poruka : 67
Datum upisa : 23.08.2010
Ljudi, što ste opsednuti imenima novih članova foruma. Dali se Pera Perić prijavio kao "pera" ili "QWEQWE". Bitno je kakve on iznosi stavove (kvalitetne,argumentovane...)
a nije bitno i netreba da bude stavovi npr.
Tikin je zakon ostali šljam...
MICI-CICI nevalja bolji je PERA...
GajaКо си бре ти? Дали изе тебе стоји: Шашић,Деспотовић,пословодство ПД-а,држава,Тикин,Љубичић или Удба?
Gajo, nemožeš tako da se ophodiš prema drugima !!!
P.S. i protivnički tabor zna za izreku TIHA VODA BREG RONI
koju ti ponavljaš tako da ni oni neće sedeti skrštenih ruku.
Traže, i oni na koji način da polome sindikatu " krila " a kao što se vidi iz dosadašnjeg rada sindikata uvek su i uspevali. TAMO NE SEDE GLUPAVI LjUDI (MENADŽMENT, RUKOVODSTVO...)već sposobni,lukavi, inteligentni koji su plaćeni za takve poslove.
a nije bitno i netreba da bude stavovi npr.
Tikin je zakon ostali šljam...
MICI-CICI nevalja bolji je PERA...
GajaКо си бре ти? Дали изе тебе стоји: Шашић,Деспотовић,пословодство ПД-а,држава,Тикин,Љубичић или Удба?
Gajo, nemožeš tako da se ophodiš prema drugima !!!
PRVO SKOČI PA RECI HOP, stavio si se u ulogu komunističkog sekretara iz 1945 god.Prvo treba da pobediš na sind. izborima,pa da dobiješ većinu u takvom odlučivanju DA IDEŠ DO KRAJA i da imaš EXTRA podršku članova da bi nešto od tvojih zahteva progurao.Не покушавајте да манипулишете са железнчарима више нема назад.
P.S. i protivnički tabor zna za izreku TIHA VODA BREG RONI
koju ti ponavljaš tako da ni oni neće sedeti skrštenih ruku.
Traže, i oni na koji način da polome sindikatu " krila " a kao što se vidi iz dosadašnjeg rada sindikata uvek su i uspevali. TAMO NE SEDE GLUPAVI LjUDI (MENADŽMENT, RUKOVODSTVO...)već sposobni,lukavi, inteligentni koji su plaćeni za takve poslove.
bingo- Broj poruka : 40
SALE BANUJ NEPOZNATE NIKOVE OVDE JE SVE TRANSPARENTNO KAO STO BI I NOVI SINDIKAT TREBAO DA BUDE
Administrator- Admin
- Broj poruka : 422
Datum upisa : 30.11.2008
Godina : 50
Evo ovako, s obzirom da mnogo ljudi još uvek živi u mraku i ne želi na svetlost, napravićemo kompromis i pustiti ih da kažu ono što misle bez obzira što se skrivaju iza providnih Nikova.
To će im biti dopušteno dokle god budu dobronamerni i dokle god ne budu usiljeno pokušavali da nam nametnu svoje stavove ili dok ne počnu da iznose nepotvrdjene informacije-dezinformacije o bilo kome ili čemu.
Iskreno se nadam da će i oni koji se skrivaju u mraku i polutami ugledati svetlost dana, progovoriti i izbaciti iz duše ono šta imaju . Ko ne želi neka ostane u toj tami, ako je tamo lepo!?
Bingo za transparentan ( transparetno - jasano ) sindikat potrebno je biti i kompromisan i sagledati sve činjenice i poruke , i one koje upućuju dobronamerni i oni manje dobronamerni. I iz svega toga izvlačiti pouke i zaključke a na kraju odrediti poteze kojima jasno dajemo do znanja kakva nam je snaga i moć, koja opet treba da bude kanalisana iz snage i moći članstva koje treba da podrži svoje predstavnike na tom putu. Naravno ti isti predstavnici treba da im jasno daju do znanja šta nameravaju da urade i koje posledice mogu da proisteknu iz toga.
To će im biti dopušteno dokle god budu dobronamerni i dokle god ne budu usiljeno pokušavali da nam nametnu svoje stavove ili dok ne počnu da iznose nepotvrdjene informacije-dezinformacije o bilo kome ili čemu.
Iskreno se nadam da će i oni koji se skrivaju u mraku i polutami ugledati svetlost dana, progovoriti i izbaciti iz duše ono šta imaju . Ko ne želi neka ostane u toj tami, ako je tamo lepo!?
Bingo za transparentan ( transparetno - jasano ) sindikat potrebno je biti i kompromisan i sagledati sve činjenice i poruke , i one koje upućuju dobronamerni i oni manje dobronamerni. I iz svega toga izvlačiti pouke i zaključke a na kraju odrediti poteze kojima jasno dajemo do znanja kakva nam je snaga i moć, koja opet treba da bude kanalisana iz snage i moći članstva koje treba da podrži svoje predstavnike na tom putu. Naravno ti isti predstavnici treba da im jasno daju do znanja šta nameravaju da urade i koje posledice mogu da proisteknu iz toga.
Bursac- Broj poruka : 123
Lemi :: Prevara tek treba da se desi. Podela novih koeficijenata je na pomolu. Zakon je jos na snazi bez obzira na presude.Restrukturiranje EPSa i TENTa ide ,koeficijenti posla onih koji po osnovu beneficija odlaze u penziju trebalo bi da ostanu u TENTu. E tu je trik pitanje kako ce se podeliti u sledecoj raspodeli a treba ispostovati 26%.Zato treba izabrati najbolje i stare i nove jer vremena mnogo nema. Posle toga sa ostalim smencima u TENTu krenuti da poslovodstvu dokazemo da nas moraju postovati i uvazavati jer zakon moraju postovati prvo oni koji su ga pisali ili prepisali od EU. Na kraju svi smo mi jednaki samo je neko malo jednakiji.
Lemi, drago mi je da smo se upoznali. Posto ne znam da li smo se razumeli zelim jos jednom da ponovim. Nije dovoljno da dva tri coveka znaju ko si i da jos dva tri predpostavljaju ko si. Da bi se ostvario koliko toliko kvalitetan dijalog treba svi koji ucestvuju u njemu da budu podpisani. Ako se ljudi kriju iza svojih monitora i samo tako imaju petlju da se javno izraze onda tu nema dijaloga. Tako ce se samo produbljivati nepoverenje.