Zadnje teme
» Hakovan sstent.net
od saleAdmin Uto Jul 17, 2012 6:56 pm
» POZDRAV!!!!
od Baki 65 Čet Jun 14, 2012 12:40 pm
» POSLEDNjI POZDRAV
od sasakarson Uto Mar 06, 2012 9:41 pm
» predstavljanje
od sale66 Čet Feb 16, 2012 1:34 pm
» predstavljanje
od zoran radovanovic1 Uto Jan 24, 2012 7:13 pm
» predstavljanje
od awramm71 Pet Avg 05, 2011 3:50 pm
» Predstavljanje
od Macanaca Sub Jun 04, 2011 1:30 am
» Treba procitati...
od bobisha Sre Apr 06, 2011 5:18 pm
» damir661 - predstavljanje
od DEKI 357 Sre Mar 09, 2011 12:48 am
od saleAdmin Uto Jul 17, 2012 6:56 pm
» POZDRAV!!!!
od Baki 65 Čet Jun 14, 2012 12:40 pm
» POSLEDNjI POZDRAV
od sasakarson Uto Mar 06, 2012 9:41 pm
» predstavljanje
od sale66 Čet Feb 16, 2012 1:34 pm
» predstavljanje
od zoran radovanovic1 Uto Jan 24, 2012 7:13 pm
» predstavljanje
od awramm71 Pet Avg 05, 2011 3:50 pm
» Predstavljanje
od Macanaca Sub Jun 04, 2011 1:30 am
» Treba procitati...
od bobisha Sre Apr 06, 2011 5:18 pm
» damir661 - predstavljanje
od DEKI 357 Sre Mar 09, 2011 12:48 am
Facebook ŽT TENT
Ko je trenutno na forumu
Imamo 3 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 3 Gosta
Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 148 dana Sre Okt 09, 2024 10:24 pm
+14
bingo
Daci
sasa markovic
Vukadin
Andreja
Bursac
Miljan
Gaja
Administrator
Obersturmfuhrer
DEJAN PJEVAC
kefo
ZUBA-A6
makagrk
18 posters
Smenski sindikat - glasanje
Anketa
Da li ste za sindikat smene?
- [ 55 ]
- [96%]
- [ 2 ]
- [4%]
Ukupno Glasova: 57
makagrk- Broj poruka : 77
Datum upisa : 06.01.2011
- Post n°1
Smenski sindikat - glasanje
U kom roku možemo izaći na referendum za formiranje smenskog sindikata, podeliti imovinu sa došadašnjim "zajedničkim" sindikatom. Posle podrške predsednika sindikata EPS-a Đorđevića M. kardinalu Rišeljeu i iznetim tvrdnjamo kako mi nanosimo štetu i nama i ostalim radnicima EPS-a(oko 30.000 tako se navodi) deoba sindikata i imovine sindikata je neminovna. Ovaj proglas je stigao oko 14.45., Administrator će ga postaviti na forum uskoro (sad je sprečen iz objektivnih razloga al' postaviće ga uskoro )
ZUBA-A6- Broj poruka : 13
Datum upisa : 27.01.2011
Godina : 51
- Post n°2
Re: Smenski sindikat - glasanje
JEDINO PRAVO ISPRAVNO RESENJE!!!
- Post n°3
Eeeee moj Al Kapone. šta si rekao :"Nisam ja mafija, Vatikan je mafija". A šta mi da kažemo ...
kefo- Broj poruka : 13
Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 51
- Post n°4
Можда у овој ситуацији изгледа да је најбоље да се формира синдикат смене, али зар вам се не чини да ови са овим што раде управо то и желе. Уситњавањем синдиката користи би имао само послодавац, па из тог разлога би замолио синдикалне поверенике да придобију неке синдикалце осмочасоваца (надам се да има још разумних) и под хитно изврше смене у руководству синдиката.
DEJAN PJEVAC- Broj poruka : 35
Datum upisa : 18.11.2010
- Post n°5
Druze moj sad ces da vidis kako nas 1000 j... njh 30000
Obersturmfuhrer- Broj poruka : 39
Datum upisa : 21.01.2011
Godina : 40
- Post n°6
Sami protiv svih
- Post n°7
Kefo, davno sam ja razmisljao o ideji koju si ti naveo u postu, i ja sam pomislio da Despotoviću i poslovodstvu odgovara razbijanje sindikata. Pa ajde da im pomognemo i da se namerno "upecamo u tu njihovu mrežu", i pomognemo im da se lakše reše Održavanja, jer ti ljudi očigledno veruju njima a ne našim višemesečnim objašnjenjima i apelima na jedinstvo. Ajmo smenske kolege da im se pridružimo i pomognemo da mi imamo jak smenski sindikat a njihov za 5 godina neće ni postojati. Neki od sindikalaca (osmočasovaca) to znaju pa su svoju decu sklonili u proizvodnju, i ako su i treba tako. Ostali neka izvise.Ajde ljudi da pomognemo Despotoviću i poslovodstvu. U neku ruku oni i rade za nas da se oslobodimo ucene osmočasovaca i mi ćemo u dogledno vreme još reći hvala Despotoviću. Ako osnujemo smenski sindikat ja se unapred ZAHVALJUJEM DESPOTOVIĆU što nam je to omogućio i to od sveg srca, i biće mi čak i jedan od najboljih prijatelja.
Poslednji izmenio makagrk dana Pet Feb 04, 2011 2:43 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Administrator- Admin
- Broj poruka : 422
Datum upisa : 30.11.2008
Godina : 50
- Post n°8
Kako si ti dobra duša Nebojša. Možda si u pravu, možda nam čika Despotović i pomaže?
Ma more ... Da se cepamo nego šta.
Veliki sistemi , kao i veliki sindikati su teško održivi i veoma komlikovani. To vrlo dobro znamo mi kojimo se ikda bavili sistemima bilo koje vrste.
Prosto je, bolje je imati više malih sistema koji deluju odvojeno a po potrebi se spajaju i čine celinu i to samo kada je u obostranom interesu, nego imati veliki sistem koji može da se raspadne zbog jednog "trulog mesta" ili "uskog grla". U velikim sistemima dolazi i do preklapanja interesnih svera pa može doći i do podudaranja procesa koji se dupliraju i troše resurse za badava a povrh svega krajnji rezultat bude nepovoljan. Ovako odovjeni sistemi rade koherentno samo po potrebi i sve funkcioniše kako treba.
Znači sada samo treba da izolujemo i odstranimo to "trulo mesto" ( a ono nam se samo javlja ovih dana) u sistemu, podelimo veliki sistem i resurse u njemu na dva funkcionalna sistema i sve će da funkcioniše .
Ma more ... Da se cepamo nego šta.
Veliki sistemi , kao i veliki sindikati su teško održivi i veoma komlikovani. To vrlo dobro znamo mi kojimo se ikda bavili sistemima bilo koje vrste.
Prosto je, bolje je imati više malih sistema koji deluju odvojeno a po potrebi se spajaju i čine celinu i to samo kada je u obostranom interesu, nego imati veliki sistem koji može da se raspadne zbog jednog "trulog mesta" ili "uskog grla". U velikim sistemima dolazi i do preklapanja interesnih svera pa može doći i do podudaranja procesa koji se dupliraju i troše resurse za badava a povrh svega krajnji rezultat bude nepovoljan. Ovako odovjeni sistemi rade koherentno samo po potrebi i sve funkcioniše kako treba.
Znači sada samo treba da izolujemo i odstranimo to "trulo mesto" ( a ono nam se samo javlja ovih dana) u sistemu, podelimo veliki sistem i resurse u njemu na dva funkcionalna sistema i sve će da funkcioniše .
Gaja- Broj poruka : 31
Datum upisa : 08.11.2010
Godina : 45
- Post n°9
Сале,Кувајт,Ватикан,КатарШвајцарска,Израел су мале земље али и те како имају утицаја на све у свету својом вештином,значајношћу,богатством или храброшћу!!!
Ја сам за напуштање ових лопова и стварање синдикалне организације са здравим особинама!
Ја сам за напуштање ових лопова и стварање синдикалне организације са здравим особинама!
Administrator- Admin
- Post n°10
U svakom slučaju kada sve ovo prodje, hteli ili ne naši sindikalni predstavnici, sa grupom istomišljenika pokrećem inicijativu i krećemo u skupljanje potpisa za razdvajanje sindikata i stvaranje sindikata smene.
Znam da revolucija jede svoju decu i neću žaliti da me pojede ali već jednom da oslobodimo naše jadne osmočasovce tereta nas smenaca.
Dosta je više.
Uveo sam u ovu temu glasanje. Izjasnite se ovde , da napravimo mini anketu.
Znam da revolucija jede svoju decu i neću žaliti da me pojede ali već jednom da oslobodimo naše jadne osmočasovce tereta nas smenaca.
Dosta je više.
Uveo sam u ovu temu glasanje. Izjasnite se ovde , da napravimo mini anketu.
Miljan- Broj poruka : 5
Datum upisa : 09.11.2010
Godina : 52
- Post n°11
Za nas jedini pravi put.
- Post n°12
DA ,glasam za formiranje SMENSKOG sindikata.
Administrator- Admin
- Post n°13
Glasanje je na vrhu stranice .
kliknite na da ili ne.
Pogledajte vrh
kliknite na da ili ne.
Pogledajte vrh
- Post n°14
Glasam za formiranje sindikata smene.
Bursac- Broj poruka : 123
Datum upisa : 30.10.2010
Godina : 49
- Post n°15
Mozda da objasnis ljudima malo pribliznije gde da glasaju, niko prakticno ne vidi vrh stranice jer po automatizmu ides na zadnji post
Ljudi koji zele da glasaju, skrolujte na vrh strane i glasajte. Naravno glasanje je tajno sem ako zelite da dodate svoje misljenje o ovoj temi u vidu posta.
Verujem da smenske radnike moze da zastupa, predstavlja, vodi i razume samo smenski radnik...
Ljudi koji zele da glasaju, skrolujte na vrh strane i glasajte. Naravno glasanje je tajno sem ako zelite da dodate svoje misljenje o ovoj temi u vidu posta.
Verujem da smenske radnike moze da zastupa, predstavlja, vodi i razume samo smenski radnik...
Andreja- Broj poruka : 86
Datum upisa : 20.11.2010
- Post n°16
DA DOSTA JE VIŠE LOPOVA I LAŽOVA
- Post n°17
Predlazem da se sindikat nazove 26%.
Vukadin- Broj poruka : 7
Datum upisa : 22.01.2011
Godina : 54
- Post n°18
DA, glasam za smenski sindikat
Bursac- Broj poruka : 123
- Post n°19
Kako god samo da se ne zove "Samostalni Sindikat Smenskih Radnika TENT-a"
Zamislite samo neki dokument na kom pise "SSSR TENT-a" ili "СССР ТЕНТ-а"
Zamislite samo neki dokument na kom pise "SSSR TENT-a" ili "СССР ТЕНТ-а"
sasa markovic- Broj poruka : 32
Godina : 52
- Post n°20
DA!!!
- Post n°21
Čisto da podsetim kolege gde se glasa jer se izjašnjavaju a zaborave ,što kaže naš narod, da "kliknu" dugme na vrhu prve straniceBursac ::Mozda da objasnis ljudima malo pribliznije gde da glasaju, niko prakticno ne vidi vrh stranice jer po automatizmu ides na zadnji post
bingo- Broj poruka : 40
- Post n°23
SSSRUS
savez samostalnih sindikata radnika u smeni
savez samostalnih sindikata radnika u smeni
Administrator- Admin
- Post n°24
Zoran-90- Broj poruka : 19
Datum upisa : 02.11.2010
Godina : 53
- Post n°25
Savez Samostalnih Sindikata Radnika U Smeni, Aman!
Dakle SSSR USA - kad su već tu Rusi, nek budu i kompletni Ameri Pa da vidimo ko sme na nas!
Dakle SSSR USA - kad su već tu Rusi, nek budu i kompletni Ameri Pa da vidimo ko sme na nas!